ДЕЧИЈА НЕДЕЉА

plakat-1

 

Дечију недељу обележили су сви ученици од првог до четвртог разреда заједничким активностима уз помо помоћ својих учитеља

Подршка породици-најбоља подршка деци

5. октобар 2015.
Први дан је био посвећен изради Табле пријатељства.  Ученици су на папирима могли да изјаве захвалност, извињење, да изаберу најбољег пријатеља.

Прво су ученици писали ко је по њима најбољи друг, а затим су папире се стављали  у коверте. За најбољу другарицу изабрана је ученица четвртог разреда Маријана Милетић.
Речи извињења су садржале поруке којима су ученици рекли да су погрешили зато што су случајно некога гурнули, речима увредили, зато што нису саслушали друга, због неприкладног речника
Затим су ученици исписивали лепе речи које треба што више користити у свом речнику (то су биле речи извини, опрости, изволи, хвала, молим…)
На крају су ученици исписивали најлепше жеље , шта је то што би пожелели осталим другарима
( највише жеље су се односиле на одличан успех у школи, али било је и жеља који су говориле да желе другу да буде срећан, здрав и да живи са својом породицом).

003

6. октобар 2015.
Лепо време искористили смо за боравак у школском дворишту. Након разговора са ученицима о породици, ученици су кредама цртали своју породицу на простору испред улаза у школу. На крају најбољи радови су похваљени.

012

7. октобар 2015.
Спортски дан – организоване игре биле су такмичарског карактера. Ученици су прво имали игрицу у којој су требали да окаче кухињске крпе на канап, а следећи ученик да их скине. Следећа игра била је Трка џаковима, где су ученици показали своју борбеност, спретност и сналажљивост. Победник у овој игри био је првак Милан Милутиновић.

038

8. октобар 2015.
Организована је радионица у оквиру које су ученици правили од кутија шибица свој дом и у њој цртали породицу. Настали су веома лепи радови који су се насли на заједницком паноу.

054

9. октобар 2015.
Пријем првака у Дечији савез – том приликом ученици II, III и IV разреда организовали су веома лепу приредбу за своје најмлађе другаре. Данашњи дан је био значајан за њих јер званично улазе у школски свет, свет учења, дружења и многобројних других активности.

075

Ovaj prikaz slajdova zahteva javaskript.

Advertisements

Ostavite komentar

Objavljeno pod За родитеље, Наше слике, Тематска настава

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s