Извештај ученика ( пројектна настава – медији )

Данас, 20.марта, тачно у 12:02 почело је пролеће. Дан је био управо прави, пролећни, пун сунца и дечијих играрија. Први пролећни дан се најбоље обележио у ОШ. „Милорад-Мића Марковић“. Деца су се радовала, играла, а највише дружила. Направили смо шешире од картона, које смо украшавали цвећем од папира разних боја. Тако смо прошетали по школском дворишту и на тај начин смо обележили долазак једног од најлепших годишњих доба ПРОЛЕЋЕ.

  Стева Секулић

20. март, сунчан и ведар дан. У школи је организовано такмичење између разреда. На вијање је било лудо, атмосфера супер. Много деце је било: прваци, другаци, трећаци и четвртаци.

Баш смо се забавили!

Давид Васиљковић

Први дан пролећа у мојој школи био је прелеп!
Имали смо слатке шешире. За ученике је организовано више игара. Прва игра се звала „Простирање веша“. Било је врло напето, сви су викали, навијали за своје другаре. Мој разред се поделио у две екипе, на девојчице и дечаке. Дечаци су победили.

Друга игра се игра овако: Свако дете стоји наспрам другог детета. Узимају џак и почиње трка. Било је напето. Таман када смо мислили да ћемо победити, једна девојчица из првог разреда је била бржа. Сви смо били разочарени.

Трећа игра, и последња, за мене најзанимљивија је била са флашама. На два места је било по три флаше. Флаше узимамо и доносимо до нашег друга у екипи. Он их поново ставља на обележена места. Победила је друга екипа.

Драган Васиљковић

Advertisements

1 komentar

Objavljeno pod Тематска настава

Jedan odgovor na “Извештај ученика ( пројектна настава – медији )

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s